Preguntes freqüents

Volem que la teva experiència DVISI tingui tot allò que desitges trobar i superi les teves expectatives. Si ho desitges, pots donar un cop d’ull a les preguntes més freqüents dels nostres clients per resoldre tots els teus dubtes abans de gaudir de la teva visita al restaurant.

La gran majoria dels nostres plats es poden adaptar a les al·lèrgies i intoleràncies dels nostres clients, utilitzant ingredients alternatius o proposant altres plats fora de carta. Per això, és imprescindible que ens indiquis quines són les teves al·lèrgies en el moment de la reserva. Reservant la taula a través de la nostra web, podràs indicar fàcilment quins aliments no pots consumir.

DVISI compta amb dos espais diferenciats: interior i exterior. La terrassa del local és un espai semiobert amb sostre de metacrilat i panells abatibles. Durant els mesos més calorosos de l’any habilitem aquest espai perquè els comensals puguin menjar mentre corre l’aire.

El nombre màxim de comensals que acceptem al nostre restaurant és de vuit persones. Disposem d’una sala privada on hem instal·lat la taula més gran del local, la de vuit comensals.

Sí que s’admeten gossos, sempre que les reserves corresponents estiguin ubicades a la part exterior del restaurant. Els gossos són responsabilitat dels seus amos, per això agraïm que tinguin un bon comportament i no interrompin el benestar de la resta de comensals.

Sí. Els espais de DVISI són prou amplis per a la circulació de persones amb cadires de rodes i no hi ha escales, tret d’un petit graó. Les persones amb mobilitat reduïda podran accedir al restaurant a través de l’entrada de l’hotel i avançar sense cap problema fins a la sala o la terrassa del restaurant.

Sí. En el moment de la reserva online, podràs indicar si aquesta es correspon a una celebració o aniversari. D’aquesta manera, podrem preparar una espelma simbòlica que s’afegirà a les postres que hagis de demanar. Si ho prefereixes, pots portar les teves espelmes personalitzades o espelmes amb número perquè les portem a la persona que compleix anys juntament amb les postres.

El restaurant romandrà tancat per vacances del 12 al 20 de febrer.

Disculpin les molèsties.